Schapendrijven

DAGPROGRAMMA

SCHAPENDRIJVEN

TEAMBUILDING

WE GAAN NAAR BUITEN


Bij THAT WILL DO kunnen allerlei groepen terecht voor een unieke ervaring in het schapendrijven. Een gezellig uitje met de hele familie of met een team om  in een ongedwongen sfeer elkaar beter leren kennen. Vele groepen zijn jullie, met enkel positief resultaat, voorgegaan. 

VANAF 8 PERSONEN

IS ELKE GROEP WELKOM

90min

duur workshop

GROEPEN AAN HET WERK


Met twaalf schapen en een hond zal er gedemonstreerd worden hoe de hond op commando van de herder de schapen naar een bepaalde plek brengen. De Border Collie kan zelfs de schapen in een pen (omheining) drijven. Als de schapen in de pen staan kunnen we  samen de schapen van wat dichterbij bekijken en zelfs even aaien. Hierna mogen de groepen aan het werk, de eerste opdracht luidt dan ook; nu gaan jullie (zonder hond) de schapen in de pen zetten.


Dit wordt zonder structuur natuurlijk lastig , maar ook komisch de schapen kunnen rare sprongen maken en het zal zeer moeilijk blijken de scahpen in de pen te krijgen.

Hierbij ligt de nadruk uiteraard ook bij het respectvol omgaan met de dieren en met elkaar.

Door er wat meer structuur in te brengen en groepen meer te laten samenwerken gaat het wel lukken.

Met een grotere groep kunnen er teams gemaakt worden om tegen elkaar te strijden, welk team is het snelst of welk team krijgt het voor elkaar. Ook zal er een parcours uitgezet worden waar we de schapen doorheen gaan drijven. Bij grote groepen gaan we dit ook in team verband doen en kan er een wedstrijdelement aan verbonden worden door middel van de tijd op te nemen.

SERVICE


Wij kunnen uw groepvervoer voordelig verzorgen.


Consumpties kunnen worden meebesteld.

REACTIES

Super leuke middag gehad samen! Viel nog niet mee, maar wat hebben we gelachen!


Ineke

 
 
 
 

SNEL CONTACT

info@thatwilldo.nl

tel: 06-51395630

STUUR EEN E-MAIL

Geef hieronder je naam en e-mail adres en we mailen zo spoedig mogelijk terug