Kinderfeestje

DAGPROGRAMMA

DE JARIGE STAAT CENTRAAL


"Natuurlijk is er niks mooier als dat de jarige voor herder mag spelen met de schapen en honden achter zich aan. Dan ben je pas echt jarig"

DE HERDER STAAT CENTRAAL


That will do organiseert bijzondere kinderfeestjes vanaf 8 jaar. De kinderen gaan zien hoe een herder met haar hond samenwerkt om de schapen van a naar b te verplaatsen. Dan gaan de kinderen zelf aan de slag om schapen in een pen (houten omheining) te zetten. Een zeer enerverende ervaring waar kinderen allemaal zeer voldaan op terug zullen kijken. De nadruk ligt hierbij uiteraard ook op het met respect omgaan met de dieren en met elkaar.

Het samenwerken van een groep vriendjes en vriendinnetjes is een mooie start om er een geslaagde verjaardagspartijtje van te maken. Ook het contact met onze honden en schapen is voor de kinderen zeer inspirerend.

Natuurlijk wordt de jarige extra in het zonnetje gezet. Hij of zij zal het werk van de herder overnemen en met een echte herderstaf voor de kudde uit de honden zelfstandig aansturen.

Het geheel neemt ruim een uur in bezit maar zal zeker nog dagen voor gespreksstof zorgen.

Dit feestje kan door de weeks maar ook in overleg in het weekend gehouden worden.

 

LAAT ONS JE BELLEN

Geef hieronder je naam en telefoonnummer op en we bellen je zo spoedig mogelijk voor een afspraak of vrijblijvende offerte..

 
 
 
 

SERVICE

  • Groepsvervoer
  • consumptie mogelijk

Reacties

"Was goed verzorgt komen zeker terug als zijn zusje jarig is”


Ton uit Beuningen

SNEL CONTACT

info@thatwilldo.nl

tel: 06-51395630