Schoolklassen

SCHOOLKLASSEN

BSO

KINDERFEESTJE

TEAMBUILDING

SAMEN

WERKING

 

"Dan komt het spannendste gedeelte; de kinderen krijgen de taak om zelf de schapen in de kleine pen (houten omheining) te drijven. Om dit voor elkaar te krijgen moet je goed samenwerken."

BUITENLEVEN

MET JE VOETEN IN DE MODDER

90min

duur workshop

CONTACT TUSSEN KIND EN DIER

 

THAT WILL DO brengt kinderen in contact met dieren en met elkaar, dmv werken op het veld met elkaar en met de honden en schapen. Eerst gaan we kijken en vragen beantwoorden over het schaap. ook zal er een schaap van dichtbij bekeken worden. Indien gewenst kan de school vantevoren een lesbrief ontvangen ter voorbereiding. Hierin staat veel informatie over de schaap, de hond en de herder.

LAAT ONS JE BELLEN

Geef hieronder je naam en telefoonnummer op en we bellen je zo spoedig mogelijk voor een afspraak of vrijblijvende offerte.

 
 

De honden zullen demonstreren dat ze onder commando de schapen netjes naar de herder of naar de pen brengen. Dan komt het spannendste gedeelte; de kinderen krijgen de taak om zelf de schapen in de kleine pen (houten omheining) te drijven. Om dit voor elkaar te krijgen moet je goed samenwerken . Natuurlijk gaat dit met een hoop hilariteit en tegelijkertijd ook de drive om dit voor elkaar te krijgen. Met een grotere groep kunnen er teams gemaakt worden om tegen elkaar te strijden wie er het snelste dit voor elkaar krijgt. Ook zal er een parcours uitgezet worden, waar we de schapen omheen gaan drijven. Ook hier kan een wedstrijdelement aan verbonden worden dmv tijd op te nemen. Uiteraard gebeurt dit allemaal met respect voor de dieren en voor elkaar.

SERVICE

  • Wij kunnen groepsvervoer verzorgen
  • Aangesloten bij het NME

REACTIES

“Hier leren de kinderen beter samenwerken dan in de klas, je ziet gelijk waar het mis gaat, geweldig”

 

Jos Henriks

SNEL CONTACT

info@thatwilldo.nl

tel: 0651395630

Thatwilldo.nl

Schapendrijven workshop en teambuiling

06 51395630