BSO

DAGPROGRAMMA

BSO

KINDERFEESTJE

TEAMBUILDING

WE GAAN NAAR BUITEN

 

"THAT WILL DO zorgt ervoor dat de kinderen op de naschoolse opvang een totaal andere middag beleven, waar ze nog lang over zullen napraten."

VANAF 6 KINDEREN

IS ELKE BSO WELKOM

90min

duur workshop

KINDEREN AAN HET WERK

 

Met tien schapen en twee honden zal er gedemonstreerd worden hoe de honden op commando van de herder de schapen naar een bepaalde plek brengen. De Border Collies kunnen zelfs de schapen in een pen (houten omheining) drijven. Als de schapen in de pen staan kunnen we we samen de schapen van wat dichterbij bekijken en zelfs even aaien. Hierna mogen de kinderen aan het werk, de opdracht luidt dan ook; nu gaan jullie (zonder honden) de schapen in de pen zetten.

LAAT ONS JE BELLEN

Geef hieronder je naam en telefoonnummer op en we bellen je zo spoedig mogelijk voor een afspraak of vrijblijvende offerte.

 
 

Dit wordt, zonder structuur, natuurlijk lastig maar ook komisch,de schapen kunnen rare sprongen maken en het zal zeer lastig blijken de schapen in de pen te krijgen.

Hierbij ligt de nadruk uiteraard ook bij het respectvol omgaan met de dieren en met elkaar.

Door er wat meer structuur in te brengen en de kinderen meer gaan samenwerken gaat het wel lukken.

Met een grotere groep kunnen er teams gemaakt worden om tegen elkaar te strijden, welk team is het snelst of welk team krijgt het voor elkaar. Ook zal er een parcours uitgezet worden, waar we de schapen doorheen gaan drijven. Bij grote groepen gaan we dit ook in team verband doen en kan er een wedstrijdelement aan verbonden worden door middel van de tijd op te nemen.

SERVICE

  • Wij kunnen groepsvervoer

voordelig verzorgen.

  • Consumpties kunnen worden meebesteld.

REACTIES

“Kunnen we dit niet elke middag doen juf?”

 

Charlotte

SNEL CONTACT

info@thatwilldo.nl

tel: 06-51395630

Thatwilldo.nl

Schapendrijven workshop en teambuiling

06 51395630